Work'InMall | Activiteitenkalender Wor'InMall
U wordt uitgedaagd om mee na te denken en te praten over een zakelijke stelling gerelateerd aan het ondernemerschap. Bijvoorbeeld ‘wat is duurzaam ondernemen’, ‘broodfonds of AOV’ of ‘betekenisvol ondernemen’. Opportunity makers hebben het altijd over onderwerpen die ondernemers aanspreken.
Workshops, Spreekuur, Conversations, Training, Bijeenkomsten,
16010
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16010,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ACTIVITEITEN

WORK'INMALL VAN SPREEKUREN EN WORKSHOPS TOT CONVERSATIONS

Work’inMall is er voor en door ondernemers. Op deze pagina vind je een overzicht van onze activiteiten.

Work’InMall organiseert wekelijks business conversaties, workshops, business ontbijt, lunches, borrels en bijeenkomsten als “ontmoet de specialist”. Op deze bijeenkomsten kunt u ervaringen delen met elkaar, van gedachten wisselen over ondernemers vraagstukken en uw kennis verbreden en delen. Perfecte plek om collega ondernemers te ontmoeten of samen te werken met andere ondernemers.

   

BUSINESS CONVERSATIONS 

   

U wordt uitgedaagd om mee na te denken en te praten over een zakelijke stelling gerelateerd aan het ondernemerschap. Bijvoorbeeld ‘wat is duurzaam ondernemen’, ‘broodfonds of AOV’ of ‘betekenisvol ondernemen’. Klik hier  voor de actuele business conversations.

WORKSHOPS & EVENTS

Deze worden ingevuld door onze Opportunity Makers, een aan Work’InMall gelieerde partij of een externe. Onderwerpen hebben altijd een link met de ondernemer en het ondernemerschap. Hoe ziet mijn onderneming er over 5 jaar uit?

WE WAARDEREN JOUW IDEEËN

Heb je zelf een idee voor een interessante Work’InMall-dienst? Of deel je je expertise en kennis graag met collega-ondernemers? Laat het vooral weten aan Maarten, Willem en Marcel. Samen kijken we hoe we dit kunnen inpassen. Want we maken Work’InMall met zijn allen.