Work'InMall | Work'InMall never too busy for you
Het mooie aan Work’InMall is dat je op een laagdrempelige manier kunt aankloppen bij ondernemers die het klappen van de zweep kennen. Zij gaan graag met jou in gesprek, geven concrete adviezen, dagen je uit en brengen je in contact met hun netwerk. In het centrum van Nederland. 7 miljoen mensen binnen 1 uur in Nieuwegein. 2 haltes van NBX Nieuwegeins Business Centrum. Aan snelwegen A2, A12 en A27. Binnen 20 minuten van Utrecht CS naar Stadscentrum Nieuwegein met de sneltram. Antwoorden op vrijwel alle vragen van ondernemers.
Flexplek, flexwerkplek, flexibel, kantoor, ervaringen, Never2busy4u, coachhuis, coaching, coachruimte, hapjedrankje
16073
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16073,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

EXPERTISE

 

Het mooie aan Work’InMall is dat je op een laagdrempelige manier kunt aankloppen bij ondernemers die het klappen van de zweep kennen. Zij gaan graag met jou in gesprek, geven concrete adviezen, dagen je uit en brengen je in contact met hun netwerk. Dit alles tegen een laag uurtarief.

 

Wij zijn er altijd. Zij helpen je concreet met het beantwoorden van vragen als:

> Hoe krijg ik meer klanten?
> Moet ik gaan samenwerken?
> Hoe krijg ik mijn energie terug?
> Overleeft mijn onderneming de komende 3 jaar?
> Kan ik het concept van mijn onderneming uitleggen?
> Moet ik mijn strategie veranderen?
> Samenwerken met de concurrent; ja/nee?
> Is mijn communicatie OK?
> Hoe investeer ik in netwerken?
> Is mijn ICT op orde?
> Hoe gezond ben ik?

LAAT JE OVERTUIGEN

Maak kennis met ons. We vertellen je graag meer over Work’InMall, wat Work’InMall voor jou en jouw onderneming oplevert. Vraag hen ook maar naar de menukaart.