Work'InMall | ELS Software en Work'InMall
Zelf nog meer de regie krijgen over je leven in het verzorgingshuis, dat maakt ELS mogelijk. Niet meer thuis aan de eetkamertafel, was een van onze wensen. Het geveldoek was de trigger om de website van Work’InMall te bezoeken en een informatieaanvraag achter te laten. Het beviel ons allemaal meteen. De prijs is laagdrempelig en er is veel flexibiliteit. Bovendien een goede plek om relaties uit te nodigen.
Flexplek, flexwerkplek, flexibel, kantoor, ervaringen, ELS-Software,
18638
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18638,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ELS SOFTWARE

Goede zorg, dus eigen regie

 

Datum

Auke van Lieshout

21 augustus 2017

 

Wie?

ELS Software – Auke van Lieshout uit Nieuwegein.

 

Onderneming?

ELS Software bestaat al sinds 2015. ELS is het eerste product voor de zorgsector in Nederland. De focus van ELS Software ligt op de dienstverlening voor verzorgings- en verpleeghuizen. En dat is nodig, want de samenleving veranderd. Cliënten van zorg- en verpleeghuizen moeten steeds meer zelfredzaam en zelfbewuster worden. Zij stellen andere eisen. Natuurlijk is er zoveel mogelijk aandacht voor de individuele wensen van de cliënt. Maar niet meer álles kan geregeld worden. Daarvoor is simpelweg geen geld.

 

Bij het ministerie van VWS heeft men tijd, ruimte en geld vrijgemaakt voor een meer individuele aanpak in de verzorgingshuizen. Daarom wordt momenteel volop geëxperimenteerd met de intramuraal Persoons Volgende Budgettering (iPVB). Hierbij staan de individuele wensen en noodzakelijkheden van een cliënt centraal en bepaalt deze zelf in grote mate welke (zorg)diensten worden afgenomen. “Zelf nog meer de regie krijgen over je leven in het verzorgingshuis”, dat maakt ELS mogelijk vertelt Auke ons, “ondersteunt door jouw persoonlijk budget. En omdat we de handen aan het bed willen en niet op een toetsenbord is de belangrijkste eis een toegankelijke en zeer gebruiksvriendelijke app. Met de juiste aandacht, moderne software en in de Cloud is dit inmiddels gerealiseerd en reageert de sector enthousiast.”

 

De keuze voor Work’InMall

“Vanaf 2015 zaten we vaak 1 dag per week met 5 man aan de eetkamertafel bij mij thuis”, geeft Auke aan. “Begin 2017 realiseerden wij ons dat wij een volgende stap wilden maken met ELS Software”. “Niet meer thuis aan de eetkamertafel, was een van onze wensen”. Het geveldoek was de trigger om de website van Work’InMall te bezoeken en een informatieaanvraag achter te laten. “Ik werd door Work’InMall vrijwel direct gebeld en we hebben een bezichtigingsafspraak gemaakt”.

 

“Het beviel ons allemaal meteen. De prijs is laagdrempelig en er is veel flexibiliteit”, vertelt Auke. “Ik heb wel iets met gebouwen uit de jaren 80, bakstenen muren, kiezeltrappen, leuk! Wij zijn hier geregeld met z’n drieën en werken hier rustig en comfortabel. Bovendien heb ik een goede plek om relaties uit te nodigen.”

 

Trefpunt Work’InMall

De centrale ruimte, koffiemachine en vergaderzalen zijn prima plaatsen om elkaar of klanten te ontmoeten. Auke zegt hierover: “Ik houd best van een praatje maken. Maar met de drukte van nu houd ik de boot nog een beetje af”. De voordelen van de community zijn duidelijk en ook goed neergezet in het concept van Work’InMall.

 

Voor elkaar

Wanneer de druk op de eigen werkzaamheden gaat afnemen, gaat ELS Software zeker meer participeren in de community van Work’InMall en daar een bijdrage aan leveren. Bij ELS Software mag je ook gewoon aankloppen voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek.