Work'InMall | Tessalniettemin en Work'InMall
Tessa;niettemin, niet te min, maar juist meer! Vanaf 2007 was het vooral schrijven van teksten voor druk- en printwerk. De laatste jaren is er meer vraag naar het schrijven van webteksten en ondersteuning bij de inzet van social media bij het MKB. Ook draait Tessalniettemin haar hand niet om voor het schrijven van een persbericht, samenstellen van een informatiebrochure, al dan niet in combinatie met drukwerkbegeleiding. Als ik me bevind tussen andere ondernemers ben ik veel productiever. Bovendien kun je makkelijk even advies vragen of geven. Thuis is ook maar alleen en ik ben nou eenmaal een mensenmens. Met een 10-dagdelenkaart van Work’InMall kan ik het gebruik van een flexplek precies indelen zoals ik wil. Ook kan ik bij Work’InMall klanten ontvangen, iets wat ik thuis niet snel zou doen. Een goede zakelijke indruk is gewoon belangrijk.
Flexplek, flexwerkplek, flexibel, kantoor, ervaringen, Tessalniettemin, 10-dagdelenkaart
18639
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

TESSALNIETTEMIN

Niet te min, maar juist meer!

 

Datum

Tessa Koopman

22 augustus 2017

 

Wie?

Tessalniettemin, Tessa Koopman uit IJsselstein.

 

Onderneming?

Tessalniettemin is gestart in 2007. In 2017 dus een reden voor een klein feestje. “En dat terwijl ik eigenlijk per toeval ondernemer ben geworden. Maar het zit wel in het bloed”, vertelt Tessa. Na haar studie Nederlands was een baan in haar vakgebied niet zo makkelijk gevonden. Tot die tijd werkte zij in een verzorgingshuis als manusje-van-alles. Tijdens één van haar vakanties las zij een boek met wel heel erg veel fouten. “Dat moet toch anders kunnen”, zo geeft Tessa aan. De een noemt het misschien brutaal, de ander ziet het als initiatief dat zij de uitgever een brief stuurde met daarbij een geredigeerd hoofdstuk. “Deze actie werd gewaardeerd en het gevolg was een eerste opdracht.”

 

Vanaf 2007 was het vooral schrijven van teksten voor druk- en printwerk. De laatste jaren is er meer vraag naar het schrijven van webteksten en ondersteuning bij de inzet van social media bij het MKB. Ook draait Tessalniettemin haar hand niet om voor het schrijven van een persbericht, samenstellen van een informatiebrochure, al dan niet in combinatie met drukwerkbegeleiding. Eén van haar grotere opdrachtgevers van dit moment is het Albeda College, waar zij het lesmateriaal voor de opleiding Verpleegkunde onder handen neemt.

 

Wanneer wij Tessa vragen of het anders is om te schrijven voor drukwerk of online, geeft zij een paar basistips: “Gebruik niet teveel woorden, breng hiërarchie aan in de tekst door het invoegen van kopjes en houd rekening met zoekwoorden”. De ontwikkelingen in de wereld van webdesign en online marketing moet zij dan ook wel in de gaten houden.

 

De keuze voor Work’InMall

Tessa kent veel soorten werkplekken. Natuurlijk bij een opdrachtgever op kantoor. Maar ook heeft zij al eerder gebruikgemaakt van flexwerkplekken op andere locaties. “Freelancen is fijn. Het geeft me vrijheid om mijn tijd en dag zelf in te delen, maar thuiswerken bevalt me niet zo”, zo vertelt Tessa als antwoord op de vraag waarom zij bij Work’InMall zit. “Als ik me bevind tussen andere ondernemers ben ik veel productiever. Bovendien kun je makkelijk even advies vragen of geven. Thuis is ook maar alleen en ik ben nou eenmaal een mensenmens”.

 

Een van haar opdrachtgevers heeft de eerste website van Work’InMall vormgegeven. De keuze voor een flexplek hier is daarom niet geheel toevallig. Tessa was vooral op zoek naar flexibiliteit en een omgeving waar zij betaalt voor wat zij gebruikt. “Met een 10-dagdelenkaart van Work’InMall kan ik het gebruik van een flexplek precies indelen zoals ik wil. Ook kan ik bij Work’InMall klanten ontvangen, iets wat ik thuis niet snel zou doen. Een goede zakelijke indruk is gewoon belangrijk”.

 

Trefpunt Work’InMall

Het contact met andere ondernemers bij Work’InMall is vooral gezellig. Het is goed om te weten met wie je je werkruimte deelt. “Wie weet, levert het ook nog wel eens een nuttige samenwerking op. Ik maakte al kennis met Marcel Faber (DigiWizzard) die mij wellicht kan ondersteunen bij productfotografie voor postPLUS, en ook met Claire van Baal. Zij is een interessante manueel therapeute met een behandelruimte bij Work’InMall. Haar manier van werken spreekt mij erg aan en ze mag altijd aankloppen voor advies om dit goed te verwoorden”, aldus Tessa.

 

Die uitnodiging geldt ook voor andere ondernemers die willen weten hoe zij hun communicatie structureel kunnen vormgeven en hulp nodig hebben bij het schrijven van teksten.

 

Bijzonderheid

Tessa doet ook nog even uit de doeken wat voor hobby’s zij heeft. Eén daarvan is nogal uit de hand gelopen en heet nu: postPLUS. Zij heeft iets met wenskaarten en vindt het zelf dan ook heel erg leuk om een kaartje thuis in de brievenbus te ontvangen. In sommige situaties is het gewoon veel leuker om een echte kaart te sturen, voorzien van een persoonlijk bericht. Met haar ‘fijne neus’ voor pakkende teksten brengt zij met postPLUS een verrassende collectie kaarten op de markt. De kaarten zijn te koop voor particulieren via de webshop, maar ook voor (web)winkels.

www.post-plus.nl